Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Esra TUNÇKAYA tarafından  velilerimize güvenli internet kullanımı eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzda Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

"Gönül Çalab'ın Tahtı: Yunus Emre Sözlüğü" öğrencilere tanıtıldı. Öğrencilerin seçtikleri kelimelerle oluşturdukları afişler içerisinden 6/A sınıfı ögrencimiz Seher Tikici'nin hazırladığı afiş birinci seçildi.

Ara

Dlilmizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Türkçe Öğretmenlerimiz Emre Musa GÜNDOĞDU ve Nilgün ÖZYILMAZ'ın katkılarıyla oluşturulan Dilimizin Zenginlikleri aralık ayı panosunda Yunus Emre ve şiirleri tanıtıldı.

Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması 23.12.2023 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilecek.

Ara

Eğitimde Niteliğin Arttırılması Eylem Planımızda yer alan Bilim Yarışmamız okul genelinde düzenlendi.

Eğitimde Niteliğin Arttırılması Eylem Planı  kapsamında çevreye duyarlı ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek için okulumuzda öğrencilerimiz çevre temizliği yaptı. Sürdürülebilir bir çevre için neler yapılması gerektiği Çevre Koruma Kulübü Danışman Öğretmeni Ali ÖZER tarafından anlatıldı.

Cehalet felakettir, öyleyse OKU!

Halitpaşa yatılı bölge ortaokulu eğitim niteliğinin arttırılması eylem planı doğrultusunda aralık ayı okuma-yazma etkinlikleri kapsamında her sınıf düzeyinde, okulumuz kütüphanesinde kitap sohbeti yapılmıştır.

Ara

Farkındalık yaratmak için Özel eğitim öğretmenleri Semiha Çiçek ve Oğuzhan Oğuz tarafından düzenlendi.

Kas

Ardahanda düzenlenen okul sporları hentbol turnuvasında ilçemizi temsil eden Halitpaşa Ybo erkek takımı turnuvayı 1. olarak ve kız takımı turnuvayı 3. olarak ilçemizi başarıyla temsil etmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

ATATÜRK'Ü ANMA HAFTASI