Halitpaşa Yatılı Bölge Ortaokulu

04785112059
04785112059
Adres
MERKEZ MAH. BİNBAŞI EMİNBEY YOLU 1 KÜME EVLERİ HALITPAŞA YATILI BÖLGE OKULU BLOK NO 5 POSOF / ARDAHAN
Vizyon
Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Başarılar
08:00-12:20 13:00-14:30
Ardahan´dan servis araçları, merkezden yürüyerek.
Posof/ARDAHAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okul Posof Merkezinde Türkgözü gümrük kapısı yolu güzergahında bulunuyor, Ardahan iline 85 km uzaklıkta servis araçlarla ulaşım sağlanıyor.
Halk oyunları , Hentbol, Basketbol,Futsal
TUBİTAK 4006 (2021)